Всички курсове

Вземете нещата в свсои ръце с онлайн кулинарните и сладкарски курсове на Amuse Bouche!

Инструктори

Instructor

Бояна Рачева

Бояна е завършила бакалавърска степен по органична химия, след което продължава с магистратура по Медицинска химия в Софийския Университет. Определя се като химик приложник и предпочита да прекарва времето си в кухнята, отколкото в някоя друга тъмна лаборатория.

Instructor

Борис Тасев

Боби открива страстта си към готвенето, като студент по икономика в Ню Йорк преди 14 години. Споделя, че е започнал с полуготови студентски гозби, но времето нещата се задълбочили благодарение на зубърското в него. Прибира се в България след като през 2008г. завършва Приложна Макроикономика и Финанси след три години менажиране на чужди бизнес проекти напуска работа, за да търси истинското си призвание.

Сладкарство

Катерина Рангелова

Катерина Рангелова, започва заниманията си със сладкарство като хоби, което постепенно издига до професионално ниво. Почти цялото си свободно време посвещава на кулинарни курсове и уроци, постоянно търси нови рецепти, техники и интересни вкусове. Ценител е на качествената храна и вярва, че няма нищо по-вкусно от домашно приготвените сладкиши.От 2014 г. води сладкарските курсове в Кулинарно училище Амюз Буш и работи по различни кулинарни проекти. Посещава редица обучения и мастър класове на най-добрите български и редица чуждестранни сладкари, както и сертифицирано обучение на известната парижка школа LeNotre. Катерина Рангелова е автор на блога www.sugarmouse.club.