За Екипа

  • Храната е здраве! Храната сплотява!

    Вдъхновени от тези идеи, екипът на Кулинарно Училище "Amuse Bouche" има за цел да превърне готвенето в удоволствие, независимо от повода. В уютна обстановка и в добра компания всеки ще се почувства у дома си и ще забрави поне за малко ежедневните проблеми. Без значение какъв опит имате в кухнята - всеки е добре дошъл да изживее магията на кулинарното изкуство.

  • Екип

    Екипът ни е съставен от хора с различен опит и разнообразни интереси, което ни позволява да погледнем храната от различен ъгъл. Всеки един от нас чете, търси и учи неуморно не само за нови, модерни техники за приготвяне на даден продукт и нови технологии, но за хранителните стойности, които те носят. Какво е полезно и какво вредно. Разчитаме само на реални данни, подплатени с научни доказателства и сме щастливи да споделим наученото с всеки.

  • Кулинарна Фотография

    Екипът ни се занимава с разработването на нови кулинарни курсове и рецепти, както и тяхното заснемането. Твърди се, че кулинарната фотография е една от най-сложните за изпълнение, но всички ние се забавляваме изключително много, когато трябва да заснемем някои кулинарен шедьовър или просто вкусна манджичка. С гордост можем да заявим, че не практикуваме известните фотографски трикове, които правят храната неядима.